Lekker en snel klaar!
Getty Images
Dit recept komt uit Chickslovefood Het daily dinner-kookboek van Elise Gruppen en Nina de Bruijn van het bekende blog Chickslovefood.com. In het daily dinner-kookboek staan 100 recepten voor avondeten met maar 5 ingrediënten. Maak ook eens deze tagliatelle met parmezaan en krokante prosciutto. Lekker en snel klaar!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 175 gram tagliatelle
- 100 gram Parmezaanse kaas
- 300 ml passata (gezeefde tomaten)
- 100 gram prosciutto (ham) in plakjes
- 2 flinke handen rucola
Bereiding
En zo doe je het:
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet het water af en zet de pan terug op het vuur.
- Rasp de Parmezaanse kaas. Roer de passata door de pasta, gevolgd door driekwart van de kaas.
- Verwarm een klein beetje olie in een koekenpan en bak de prosciutto hierin krokant.
- Schep de pasta op een bord, roer de rucola erdoor en maak de pasta af met de repen ham en bestrooi met de overige parmezaan.