Getty Images
Voeg eventueel nog een eetlepel gebrokenlijnzaad of een paar handjes rozijnen of gedroogde abrikoos toe als de granola uit de oven komt.
Aantal personen
1
Bereidingsduur
20 minuten
Ingrediënten
- 200 gram havermout
- 50 gram zonnebloempitten
- 50 gram hazelnoten
- 50 gram amandelen
- 50 gram walnoten
- 4 eetlepels honing
- 2 eetlepels olijfolie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Hak de noten in stukken.
- Meng de havermout, de noten en zonnebloempitten goed door elkaar.
- Verwarm de honing en de olie in een steelpannetje tot het goed gemengd is en voeg dit toe aan de overige ingrediënten.
- Schep alles net zo lang door elkaar totdat er geen droge stukjes meer zijn.
- Verdeel het mengsel over de bakplaat en bak het mengsel onder regelmatig omscheppen in zo'n 15 minuten