Getty Images
Met geraspte belegen 30+ kaas en yoghurt.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 25 gram blanke hazelnoten
- 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas
- 3 eetlepels halfvolle yoghurt
- 200 gram visfilet (bijv. koolvis)
Bereiding
- Warm de oven voor op 200° C.
- Hak de hazelnoten grof en meng ze met de geraspte kaas en de yoghurt.
- Bestrooi de vis met peper en leg de filets in een ovenvaste schaal. Schenk er 100 ml water bij.
- Bedek de vis met het notenmengsel en laat het in het midden van de hete oven in 20 minuten gaar worden en bruin kleuren.
Menusuggestie
Lekker met bloemkoolroosjes en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- 1 kleine bloemkool
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Ingrediënten over?
Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Voedingswaarden
Energie
500kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
9 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
700 milligram