Getty Images
Zoet en pittig tegelijk.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 200 gram tofu
- 1 ui
- 1 rode peper
- ½ mango
- 1 eetlepel olie
- 1-2 theelepels sambal
- 1 dl kokosmelk
- 1-2 eetlepels sojasaus
Bereiding
- Snijd de tofu in blokjes.
- Maak de ui schoon en snijd hem klein.
- Maak de rode peper schoon, verwijder de zaadlijsten en pitjes. Snijd de peper in reepjes.
- Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van de schil.
- Verwarm de olie en bak hierin de tofu aan alle kanten bruin.
- Bak de ui en wat sambal mee.
- Voeg de reepjes peper, de mango en de kokosmelk toe en laat de saus een paar minuten pruttelen.
- Maak de het gerecht op smaak met eventueel nog wat sambal en wat sojasaus.
Voedingswaarden
Energie
355kcal
Eiwit
15 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
3 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
9 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum