Pittige aardbeien

Getty Images

Zo ken je ze nog niet

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15-30 minuten

Ingrediënten

  • 300 gram aardbeien
  • 2 theelepels balsamicoazijn
  • 6 blaadjes munt + 2 topjes munt
  • Peper

Bereiding

  1. Was de aardbeien en snijd grote een keer door.
  2. Meng er de balsamicoazijn door en maal er wat peper over. Laat de aardbeien een half uur marineren.
  3. Was de munt en knip de blaadjes in reepjes. Meng de muntreepjes door de aardbeien, verdeel ze over 2 schaaltjes en garneer met een topje munt.

Voedingswaarden

Energie 
45kcal
Eiwit 
1 gram
Koolhydraten 
8 gram
Vezels 
2 gram
Vet 
0 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Zout 
10 milligram
Auteur