Getty Images
Klapper van de week
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 125 gram bramen
- Stukje citroenschil
- 2 eetlepels honing
- Mespunt gemalen kardemom
- 2 deciliter magere griekse of turkse yoghurt
Bereiding
- Was de bramen.
- Snijd het citroenschilletje heel fijn.
- Meng de citroenschil en 1 eetlepel honing door de bramen. Verdeel de bramen over 2 coupes.
- Roer de rest van de honing en de kardemom door de yoghurt. Schep de yoghurt over de bramen.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht Libanese gehaktballetjes, komkommersalade en bruin (Turks) brood.
Voedingswaarden
Energie
140kcal
Eiwit
7 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
2 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
200 milligram
Bron
- Voedingscentrum