Lekker en eenvoudig recept voor crumble
Puur Gezond
Lekker en simpel: havermoutcrumble met diepvriesfruit. Je kan het natuurlijk ook met vers fruit maken, maar fruit uit de diepvries is vaak voordeliger. Wel zo prettig in deze dure tijden!
Aantal personen
2
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
10 minuten
Bereidingsduur
20 minuten
Ingrediënten
- 300 gram diepvriesfruit (bessen, mango, aardbeien, frambozen, net wat je hebt)
- 2 eetlepels kokosolie
- 2 eetlepels honing
- 25 gram geschaafde amandelen
- 8 eetlepels havermout
Bereiding
Zo lekker dit recept! Als je hem eenmaal één keer gemaakt hebt, komt hij vast en zeker op je lijstje met favoriete recepten te staan. Eet smakelijk!
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Doe het fruit in een ingevet ovenschaaltje.
- Smelt de kokosolie en meng deze met de honing, amandelen en havermout.
- Verdeel het havermoutmengsel over het fruit.
- Bak de crumble 20 minuten in de oven.
- Lekker met een schep kwark of Griekse yoghurt!
Dit is een recept van Puur Gezond.