Havermoutcrumble met diepvriesfruit

Lekker en eenvoudig recept voor crumble

Havermoutcrumble met diepvriesfruit
Puur Gezond

Lekker en simpel: havermoutcrumble met diepvriesfruit. Je kan het natuurlijk ook met vers fruit maken, maar fruit uit de diepvries is vaak voordeliger. Wel zo prettig in deze dure tijden!

Aantal personen 
2
Voorbereidingstijd 
10 minuten
Kooktijd 
10 minuten
Bereidingsduur 
20 minuten

Ingrediënten

  • 300 gram diepvriesfruit (bessen, mango, aardbeien, frambozen, net wat je hebt)
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 2 eetlepels honing
  • 25 gram geschaafde amandelen
  • 8 eetlepels havermout

Bereiding

Zo lekker dit recept! Als je hem eenmaal één keer gemaakt hebt, komt hij vast en zeker op je lijstje met favoriete recepten te staan. Eet smakelijk!

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Doe het fruit in een ingevet ovenschaaltje.
  • Smelt de kokosolie en meng deze met de honing, amandelen en havermout.
  • Verdeel het havermoutmengsel over het fruit.
  • Bak de crumble 20 minuten in de oven.
  • Lekker met een schep kwark of Griekse yoghurt!

Dit is een recept van Puur Gezond.

Auteur