Geroerbakte bief met mosterdjus

Getty Images

Zonder fratsen.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 200 gram bieflap
  • 2 eetlepels olie
  • 1 theelepel grove mosterd

Bereiding

  1. Snijd het vlees in smalle reepjes en bestrooi het met peper.
  2. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur bruin.
  3. Schep het vlees uit de pan en houd het warm.
  4. Doe de mosterd en 100 ml water in de pan en roer het aanbaksel los.
  5. Warm de jus snel door. Serveer de jus bij het vlees.

Menusuggestie

Lekker met witlof en aardappelen.

Hiervoor heb je nodig...

  • 750 gram witlof
  • 6 aardappelen

Ingrediënten over?

Mosterd:
Gebruik een schone lepel om mosterd uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar het altijd in de koelkast. De mosterd is ongeveer een half jaar houdbaar.

Voedingswaarden

Energie 
440kcal
Eiwit 
35 gram
Koolhydraten 
35 gram
Vezels 
5 gram
Vet 
15 gram
Verzadigd vet 
3 gram
Zout 
300 milligram
Auteur