Getty Images
Deze aubergines staan snel op tafel. Je geeft ze extra smaak door de geitenkaas erover te verkruimelen.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 aubergines
- Citroensap
- ½ eetlepel olijfolie
- 50 gram zachte geitenkaas
Bereiding
1. Was de aubergines, verwijder de steelaanzet en snijd de aubergines in dunne plakken.
2. Wrijf de plakken in met een drup citroensap en wat peper.
3. Leg ze op een platte schaal en bestrijk de plakken met olie.
4. Gril de aubergines onder een voorverwarmde grill in ca. 5 minuten gaar en lichtbruin.
5. Verkruimel de geitenkaas over de aubergines en laat de kaas onder de grill een beetje smelten.
Voedingswaarden
Energie
130kcal
Eiwit
6 gram
Koolhydraten
8 gram
Vezels
6 gram
Vet
7 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
300 milligram