Getty Images
Dat is andere vis
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 kleine wijtingen
- Bloem
- 1,5 eetlepel vloeibare margarine
- 100 gram kerstomaatjes
- 300 gram tomatenblokjes zonder zout
- 1 dl bouillon met minder zout
- 1 theelepel Provençaalse kruiden
Bereiding
- Bestrooi de vis van binnen en van buiten met peper en bestuif de vis met bloem.
- Verwarm de margarine in een koekenpan met een anti aanbakbodem. Bak hierin de vis ca. 15 minuten bruin en gaar.
- Pureer de tomatenblokjes met de staafmixer.
- Was de tomaatjes en halveer ze.
- Verwarm de tomaten met de kleingesneden tomaatjes en de bouillon.
- Maak de saus op smaak met Provençaalse kruiden en peper. Geef de saus bij de vis.
Menusuggestie
Lekker met broccoli en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
400 gram broccoli
6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
420kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
15 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
440 milligram
Bron
- Voedingscentrum