Getty Images
Even onder de grill
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels zure room
- 2 eetlepels paneermeel
- 2 stukken visfilet (bijv. pangasius)
Bereiding
- Warm de grill voor op 175° C.
- Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan goudbruin en neem de pan van het vuur.
- Roer er de mosterd, de zure room, het paneermeel en wat peper door.
- Bestrooi de vis met peper en leg de vis in een ovenvaste schaal.
- Laat de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin en gaar worden. Bestrijk de vis met het mosterdmengsel en laat dit onder de grill in enkele minuten goudbruin kleuren.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes met witte bonen.
Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
1 kleine pot of blik witte bonen (uitlekgewicht ca. 250 gram)
Voedingswaarden
Energie
350kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
15 gram
Vet
7 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
2500 milligram