Getty Images
Een lekker snel en gezond gerecht. Laat het u smaken!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 (rode) ui
- Een halve spaanse peper
- 1 kleine courgette
- Stukje prei of 1 bosui
- 100 gram champignons
- 150 gram tofu
- 1 eetlepel olie
- 2 theelepels kerriepoeder
- 250 gram mexicaanse groentenmix, diepvries
- 1 eetlepel sojasaus met minder zout of ketjap manis
- 150-200 gram volkoren mie
Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Snijd de ui in snippers, de peper in reepjes, de courgette in halve plakken, het stukje prei in ringen en de champignons in plakken.
- Snijd de tofu in blokjes.
- Bak de tofu met de ui en het kerriepoeder in de hete olie bruin.
- Bak de rest van de groente mee en laat het op klein vuur in 6-8 minuten gaar worden.
- Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Maak het tofu-groentemengsel op smaak met een beetje sojasaus en geef de mie er bij.
Voedingswaarden
Energie
610kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
85 gram
Vezels
15 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
15 gram
Zout
0 milligram