Tilapia met mosterdpanade

Getty Images

Boterzachte vis onder een krokant laagje.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15-30 minuten

Ingrediënten

  • 2 sneetjes bruinbrood
  • 2 eetlepels halfvolle melk
  • 6 sprieten bieslook
  • 1 eetlepel mosterd
  • Geraspte citroenschil
  • 2 stukken tilapiafilet

Bereiding

  1. Snijd de korsten van het brood. Druppel de melk over het brood.
  2. Was het bieslook en knip het klein.
  3. Prak het brood met de mosterd en meng er wat geraspte citroenschil en het bieslook door.
  4. Bestrijk de tilapia met het mengsel en leg de vis in een ovenvaste schaal.
  5. Laat de vis onder de hete grill in ca. 12 minuten gaar worden.

Menusuggestie

Lekker met wortelsalade met sinaasappel en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig:   

Voedingswaarden

Energie 
490kcal
Eiwit 
35 gram
Koolhydraten 
70 gram
Vezels 
10 gram
Vet 
5 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Zout 
1000 milligram
Auteur