Getty Images
Boterzachte vis onder een krokant laagje.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 sneetjes bruinbrood
- 2 eetlepels halfvolle melk
- 6 sprieten bieslook
- 1 eetlepel mosterd
- Geraspte citroenschil
- 2 stukken tilapiafilet
Bereiding
- Snijd de korsten van het brood. Druppel de melk over het brood.
- Was het bieslook en knip het klein.
- Prak het brood met de mosterd en meng er wat geraspte citroenschil en het bieslook door.
- Bestrijk de tilapia met het mengsel en leg de vis in een ovenvaste schaal.
- Laat de vis onder de hete grill in ca. 12 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met wortelsalade met sinaasappel en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
- Wortelsalade met sinaasappel
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
490kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
70 gram
Vezels
10 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
1000 milligram