Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel rode rode currypasta (potje)
- 1 theelepel kerrie
- Stukje gemberwortel (grootte van ½ duim)
- 200 gram kipfilet
- 1 eetlepel vissaus (nam pla)
Bereiding
- Verwarm de olie en fruit hierin de currypasta en de kerrie enkele minuten tot de curry gaat geuren.
- Schil het stukje gember en rasp het fijn.
- Snijd de kip in blokjes.
- Doe de gember en de kip bij de curry en laat de kip wit kleuren.
- Voeg 1½ dl water en de vissaus toe en stoof de kip 15 minuten.
Voedingswaarden
Energie
195kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
6 gram
Vezels
0 gram
Vet
8 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
1460 milligram