Getty Images
Gun jezelf een rustmomentje
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen
- 150 gram champignons
- 1 kleine ui
- 1 struik paksoi
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 150 gram vegetarische roerbakreepjes
- Ca. 1½ dl halfvolle melk
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
- Maak de groente schoon. Snijd de champignons in kwarten, de ui in snippers en de paksoi in repen.
- Fruit de ui in de margarine glazig.
- Bak de vegetarische reepjes mee bruin.
- Bak de champignons en de paksoi kort mee.
- Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- Schep het paksoimengsel er door.
Voedingswaarden
Energie
465kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
50 gram
Vezels
10 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
1580 milligram