Getty Images
Hak ze in de pan
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- ½ ui
- 100 gram champignons
- 600 gram spinazie
- 1 eetlepel olie
Bereiding
1. Snijd de ui klein.
2. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
3. Was de spinazie en laat de groente goed uitlekken.
4. Fruit de ui in de olie glazig.
5. Bak de champignons op hoog vuur kort mee.
6. Voeg de spinazie toe en laat de groente slinken.
7. Maak de spinazie eventueel op smaak met wat paprikapoeder.
Menusuggestie
Lekker met een rundersaucijsje en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
2 rundersaucijsjes
1 eetlepel vloeibare margarine
6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
430kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
5 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
5 gram
Zout
1400 milligram