Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 400 gram diepvriesspinazie
- 2 bosuitjes
- 1 ei
- Nootmuskaat
- 50 gram walnoten
- ± 400 gram voorgekookte aardappelpartjes of -plakjes
- 1 volkorenbeschuit of 2 eetlepels paneermeel
- 40 gram geraspte belegen 30+ kaas
Bereiding
- Laat de spinazie ontdooien.
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
- Klop het ei los en roer het met de ringen bosui, peper en nootmuskaat door de spinazie.
- Hak de walnoten grof.
- Warm de oven voor op 175° C.
- Schik in een ovenvaste schaal de helft van de aardappelpartjes en daarop de spinazie. Strooi de walnoten er over en verdeel de rest van de aardappelpartjes erop.
- Maak de beschuit fijn en meng er de geraspte kaas door. Strooi dit over de aardappelen.
- Laat het gerecht in de hete oven in ca. 40 minuten heet worden en bruin kleuren.
Voedingswaarden
Energie
530kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
8 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
5 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum