Getty Images
Koken met zeven ingrediënten
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 175 gram volkoren pasta, bijvoorbeeld tagliatelle of farfalle
- 1 vleestomaat
- 100 gram halfvolle kwark
- 100 gram gekookte mosselen
- 100 gram garnalen
- 2 eetlepels parmezaanse kaas
Bereiding
- Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
- Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
- Kook de broccoli de laatste 5 minuten met de pasta mee.
- Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Roer de stukjes tomaat en een paar lepels kookwater van de pasta door de kwark.
- Giet de pasta met de broccoli af en schep het kwarkmengsel, de mosselen en de garnalen erdoor.
- Warm het geheel al roerend snel door en maak het op smaak met een beetje peper.
- Strooi de Parmezaanse kaas aan tafel erover.
Voedingswaarden
Energie
550kcal
Eiwit
45 gram
Koolhydraten
65 gram
Vezels
10 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
2009 milligram