Smoothie van mango, gember en kokos

Getty Images

Heerlijke recept voor een smoothie met mango, gember en kokos.

Aantal personen 
6 personen
Bereidingsduur 
10 minuten

Ingrediënten

  • 2 mango’s (600 g vruchtvlees)
  • 1 ­sinaasappel
  • Verse gember (3 cm)
  • 1 blikje kokosmelk (400 ml)

Bereiding

Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en doe het in een blender of keukenmachine. Houd wat ­mango achter voor de ­garnering. Pers de ­sinaasappel uit en doe dit bij de stukken mango. Rasp de gember bij het fruit. Voeg de ­kokosmelk toe en mix het geheel tot een smoothie. Snijd de achtergehouden mango in kleine blokjes en prik deze aan een cocktailprikker. Verdeel de smoothie over 6 glazen en bewaar deze tot gebruik in de koelkast. Serveer met de prikkers erbij.

Auteur 
Bron 
  • Plus Magazine