Getty Images
Fris voorgerecht met bietjes
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 mooie (ijsberg)slabladen
- 1 gekookt bietje
- Stukje komkommer
- 6 sprieten bieslook
- 1 eetlepel olie
- ½ eetlepel azijn
Bereiding
- Was de slabladen, dep ze droog en leg ze op kleine borden.
- Schil het bietje en snijd het in kleine blokjes.
- Was het stukje komkommer en snijd het in blokjes.
- Was het bieslook en knip het klein.
- Klop de olie door de azijn en voeg de bieslook en wat peper toe. Meng de dressing door de groente en vul hiermee de slabladen.
Voedingswaarden
Energie
60kcal
Eiwit
1 gram
Koolhydraten
2 gram
Vezels
1 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
50 milligram