Getty Images
Nu al zin in zondag
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 3 kleine sinaasappels
- 1 eetlepel gembersiroop
- 1 bolletje gember
Bereiding
- Boen 1 sinaasappel goed schoon en rasp wat van de schil.
- Schil alle sinaasappels. Schil ze zo dik dat ook het witte gedeelte wordt weggehaald.
- Snijd de sinaasappelparten uit de vliezen. Vang het sinaasappelsap op.
- Maak van het sinaasappelsap met de gembersiroop een dressing en schep die door de sinaasappelparten.
- Snijd de gember heel fijn.
- Schik de sinaasappelparten in schaaltjes en strooi de gember er over.
Voedingswaarden
Energie
80kcal
Eiwit
1 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
2 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
10 milligram
Bron
- Voedingscentrum