Getty Images
Kan prima als lunchgerecht maar ook lekker als je een keer geen zin hebt om uitgebreid te koken.
Aantal personen
4
Bereidingsduur
30 minuten
Ingrediënten
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 150 gram champignons
- 2 middelgrote tomaten
- 200 gram biefstuk
- 2 el vloeibare margarine
- 8 sneetjes meergranen brood
- Halvarine
- 2 handen rucolasla
- Peper en zout
Bereiding
- Verhit de margarine in een pan en bak hierin de groenten, zonder tomaat, aan tot het beetgaar en bruin is.
- Voeg de biefstukreepjes toe en bak deze kort aan zodat ze net kleuren.
- Voeg de tomaat toe en warm deze kort mee.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Besmeer de boterhammen met halvarine en beleg er vier met het groente-biefstukmengsel.
- Verdeel er wat rucolasla overheen en leg de tweede boterham er bovenop.
Voedingswaarden
Energie
314kcal