Runderrolletje met pesto

Getty Images

Complimenten aan de kok

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 2 bieflapjes 
  • 1 eetlepel pesto 
  • 1 plakje rauwe ham 
  • 1 eetlepel vloeibare margarine 

Bereiding

  1. Leg op het vlees een stukje plastic folie en klop het vlees wat plat.
  2. Bestrijk de bieflapjes dun met pesto en bewaar de overgebleven pesto.
  3. Leg op ieder lapje vlees een half plakje rauwe ham. Rol het vlees op.
  4. Bak de rolletjes in de hete margarine in 10 minuten bruin en rosé.
  5. Neem ze uit de pan en houd ze warm.
  6. Maak een jus met een scheutje water en de rest van de pesto.

Menusuggestie

Lekker met snijboontjes en krielaardappeltjes.

Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
400 gram krielaardappeltjes

Voedingswaarden

Energie 
410kcal
Eiwit 
30 gram
Koolhydraten 
40 gram
Vezels 
10 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Zout 
1000 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum