Getty Images
Complimenten aan de kok
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 bieflapjes
- 1 eetlepel pesto
- 1 plakje rauwe ham
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Leg op het vlees een stukje plastic folie en klop het vlees wat plat.
- Bestrijk de bieflapjes dun met pesto en bewaar de overgebleven pesto.
- Leg op ieder lapje vlees een half plakje rauwe ham. Rol het vlees op.
- Bak de rolletjes in de hete margarine in 10 minuten bruin en rosé.
- Neem ze uit de pan en houd ze warm.
- Maak een jus met een scheutje water en de rest van de pesto.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes en krielaardappeltjes.
Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
400 gram krielaardappeltjes
Voedingswaarden
Energie
410kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
40 gram
Vezels
10 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum