Getty Images
Ravioli met een herfsttintje
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 bosuitjes
- 150 gram kastanjechampignons
- 100 gram shii-take
- 75 gram ham
- 1 handje walnoten
- 300 gram ravioli (koelvers)
- 1 eetlepel olie
- 1 mespunt oregano
Bereiding
- Was de bosuitjes en snijd ze in ringen.
- Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakken.
- Snijd de ham in reepjes.
- Hak de walnoten grof.
- Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Fruit de bosuitjes zacht in de olie.
- Voeg de paddenstoelen en de ham toe en smoor dit al omscheppend 5 minuten.
- Maak het op smaak met peper en wat oregano.
- Meng het paddenstoelenmengsel door de uitgelekte ravioli en strooi de walnoten er over.
Menusuggestie
Lekker met koolrabisalade.
Hiervoor heb je nodig:
Koolrabisalade
Voedingswaarden
Energie
510kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
9 gram
Vet
30 gram
Verzadigd vet
7 gram
Zout
2000 milligram
Bron
- Voedingscentrum