Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 5 zwarte olijven zonder pit
- 1 eetlepel olie
- 1 blik tomatenblokjes zonder zout
- 150 gram volkoren pasta
- 150 gram vegetarische balletjes
- Oregano
Bereiding
- Maak de ui en de knoflook schoon en snijd ze klein.
- Snijd de olijven in plakjes.
- Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
- Voeg de tomatenblokjes toe met de olijven.
- Laat de saus 10 minuten sudderen.
- Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Halveer de vegetarische balletjes.
- Roer de balletjes en wat oregano door de saus en laat dit heet worden. Schep de saus door de pasta.
Menusuggestie
Lekker met gegrilde courgette.
Hiervoor heb je nodig:
1-2 courgettes
olie
Voedingswaarden
Energie
630kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
70 gram
Vezels
15 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
2000 milligram
Bron
- Voedingscentrum