Getty Images
Met penne, of toch liever conchiglie of farfalle?
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 150-200 gram volkorenpasta, bijv. penne of schelpjes
- 1 blikje tonijn op water (uitlekgewicht ca. 140 gram)
- 1 eetlepel olie
- 250 gram groenteroerbakmix
- 1 theelepel provençaals kruiden
- 1 eetlepel kappertjes
- ½ blik tomatenblokjes
Bereiding
- Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
- Verwarm de olie in een braadpan en roerbak hierin de groente enkele minuten.
- Voeg de blokjes tomaat, wat peper en de Provençaalse kruiden toe en warm het even mee.
- Laat de gare pasta uitlekken en schep de pasta door de groente.
- Voeg de tonijn en de kappertjes toe en warm het gerecht goed door.
Voedingswaarden
Energie
485kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
65 gram
Vezels
10 gram
Vet
8 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
1150 milligram