Getty Images
De zalm wordt zijdezacht geserveerd.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 100 gram prei
- 2 moten zalmfilet
- 2 theelepels dille (diepvries of vers)
- ½ eetlepel olie
Bereiding
- Maak de prei schoon en snijd de groente in smalle ringen.
- Verdeel de prei over 2 stukken aluminiumfolie.
- Bestrooi de vis met peper en leg de zalm op de prei.
- Verdeel de dille over de vis.
- Druppel er wat olie over en vouw het folie goed dicht.
- Laat de pakketjes in een stoompan boven kokend water of in een gewone pan met een klein bodempje kokend water in 10 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
450kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
40 gram
Vezels
10 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
200 milligram