Getty Images
Visgerecht met een bite
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 bosuitjes
- ½ eetlepel maïzena
- 1 dl bouillon
- 75 gram crème fraîche light
- ½-1 eetlepel grove mosterd
- ½ dl droge witte wijn
- 2 stukjes pangasiusfilet
Bereiding
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringen.
- Meng de maïzena met een beetje water tot een glad papje.
- Breng de bouillon aan de kook en roer de maïzena erdoor.
- Klop er de crème fraîche en de bosuitjes door en laat de saus binden.
- Maak de saus op smaak met de mosterd en de wijn.
- Breng de saus weer aan de kook.
- Bestrooi de visfilets met peper en leg ze in de saus.
- Pocheer de vis in ca. 6 minuten gaar.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
415kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
10 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
5 gram
Zout
1190 milligram