Getty Images
De kruiden in deze stamppot zorgen voor een verrassende smaakbeleving.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 600 gram aardappelen of bataten (zoete aardappel)
- 600 gram prei
- 2 eetlepels olie
- 2 theelepels garam masala of kerriepoeder
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 eetlepel Ketjap manis
- ½ theelepel djinten (komijn)
- ½ theelepel djahé (gemberpoeder)
- Stukje ui
- 6 takjes koriander
- 3 takjes peterselie
- 200 gram rundertartaar
- Mespunt kaneel
- 150 ml halfvolle melk
Bereiding
Voedingswaarden
Energie
575kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
65 gram
Vezels
10 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
5 gram
Zout
900 milligram