Mangolassi

Getty Images

Verrassend verfrissend

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1 halve mango
  • 200 ml halfvolle yoghurt
  • 150 ml koolzuurhoudend water

Bereiding

  1. Schil de halve mango en snijd het vruchtvlees van de pit.
  2. Pureer de mango met de yoghurt met een staafmixer glad. Roer er het koolzuurhoudende bronwater door en verdeel dit over 2 hoge glazen.
  3. Serveer direct.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht kip korma, geroerbakte spitskool en zilvervliesrijst.

Ingrediënten over?

Mango:
Bewaar een stuk mango afgedekt met plastic folie maximaal 2 dagen in de koelkast. Gebruik het in een fruitsalade of als broodbeleg

Voedingswaarden

Energie 
95kcal
Eiwit 
5 gram
Koolhydraten 
15 gram
Vezels 
1 gram
Vet 
2 gram
Verzadigd vet 
1 gram
Zout 
100 milligram
Auteur