Getty Images
Serveer met stevig brood.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 rode en 1 groene paprika
- ½ rode peper
- 250 gram mexico groentenmix, diepvries
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 5 sprieten bieslook
- 4 eieren
- 4 eetlepels halfvolle melk
- 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas
Bereiding
- Maak de paprika's schoon en snijd ze in blokjes.
- Maak het stukje peper schoon en snijd het fijn.
- Smoor de paprika met de peper en de groentenmix in een koekenpan zacht in de margarine.
- Was de bieslook en knip de sprieten klein.
- Klop de eieren los met de melk en voeg de bieslook toe.
- Schenk het eieremengsel over de groente. Laat de eieren met een deksel op de pan in ca. 12 minuten stollen.
- Strooi er de geraspte kaas over.
Menusuggestie
Lekker met volkorenbrood.
Hiervoor heb je nodig...
- 4 sneden volkorenbrood
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg je merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Voedingswaarden
Energie
535kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
50 gram
Vezels
15 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
7 gram
Zout
1600 milligram