Macaroni met tonijn en pesto

Getty Images

Weinig tijd? Toch een maaltijd.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram volkoren macaroni
  • 2 blikjes tonijn op water (naturel)
  • 1 eetlepel rode pesto
  • 1 eetlepel kappertjes

Bereiding

  1. Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
  3. Meng de tonijn en de pesto door de uitgelekte macaroni en warm het geheel goed door.

Menusuggestie

Lekker met Franse sperziebonensalade.

Hiervoor heb je nodig...

Ingrediënten over?

Pesto:
Gebruik een schone lepel om pesto uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar het gesloten potje maximaal 4 dagen in de koelkast. In de diepvries is de pesto nog 3 maanden houdbaar.

Voedingswaarden

Energie 
570kcal
Eiwit 
50 gram
Koolhydraten 
55 gram
Vezels 
10 gram
Vet 
15 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Zout 
2200 milligram
Auteur