Getty Images
Makkelijk en voedzaam
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 250 gram rode linzen
- 1 ui
- 1/2 spaanse peper
- 1 theelepel kerrie
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepels kokosmelk
- 1/2 blik tomatenblokjes zonder zout
Bereiding
- Was de linzen en kook ze in water in ca. 20 minuten gaar.
- Maak de ui schoon en snijd hem klein.
- Verwijder van het pepertje de pitjes een snijd het pepertje klein.
- Fruit de ui met de kerrie in de olie. Voeg de stukjes peper, de kokosmelk en de tomatenblokjes met het vocht toe en laat de saus 10 minuten koken.
- Schep de linzen er door.
Menusuggestie
Lekker met broccoli.
Hiervoor heb je nodig:
500 gram broccoli
Voedingswaarden
Energie
460kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
25 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum