Kruidenbouillon met knoflook

Getty Images

Kruidig voorgerecht

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1 takje tijm
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 dl kruidenbouillon
  • 5 blaadjes basilicum

Bereiding

  1. Ris de blaadjes tijm van het takje.
  2. Maak de knoflook schoon en snijd de teentjes in plakjes.
  3. Breng de bouillon met de tijm en de knoflook aan de kook en laat het 5 minuten zacht trekken.
  4. Knip de basilicum in reepjes.
  5. Verdeel de bouillon over 2 koppen en strooi er de basilicum over.

Voedingswaarden

Energie 
15kcal
Eiwit 
0 gram
Koolhydraten 
1 gram
Vezels 
0 gram
Vet 
1 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Zout 
1630 milligram
Auteur