Kipschnitzel met knapperig mosterdlaagje

Getty Images

Even onder de grill.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15-30 minuten

Ingrediënten

  • 2 volkoren beschuiten
  • 1 theelepel grove mosterd
  • 1 eetlepel halfvolle melk
  • 2 ongepaneerde kipschnitzels

Bereiding

  1. Maak de beschuiten fijn.
  2. Maak er met de mosterd en wat melk een smeersel van en bestrijk een kant van de kipschnitzels met het mosterdsmeersel.
  3. Laat het vlees onder de hete grill in ca. 10 minuten gaar worden.

Menusuggestie

Lekker met andijvie met champignons en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig...

Ingrediënten over?

Bewaar melk altijd in de koelkast op 4 graden. Met elk uur buiten de koelkast verliest melk een dag van de houdbaarheid. Zet melk daarom na gebruik snel weer terug in de koelkast. Na opening is melk ongeveer 3 dagen in de koelkast houdbaar.

Voedingswaarden

Energie 
495kcal
Eiwit 
45 gram
Koolhydraten 
50 gram
Vezels 
8 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
3 gram
Zout 
1100 milligram
Auteur