Kippenbouillon met sterkers

Getty Images

Extra lekker met noedels.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 15 gram volkoren noedels
  • ¼ kippenbouillontablet met minder zout
  • Stukje citroen (alleen de schil)
  • Mespuntje sambal
  • ½ doosje sterkers

Bereiding

  1. Kook de noedels in de kippenbouillon gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Was het stuk citroen en rasp wat van de schil af.
  3. Verdeel de bouillon met de noedels over twee borden.
  4. Strooi er wat citroenschil over en garneer met plukjes sterkers.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht kipreepjes, geroosterde worteltjes en citroenrijst.

Extra informatie

Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.

Ingrediënten over?

Sterkers kan maximaal 7 dagen in de koelkast worden bewaard. Lekker op brood met komkommer of radijs.

Voedingswaarden

Energie 
30kcal
Eiwit 
1 gram
Koolhydraten 
5 gram
Vezels 
1 gram
Vet 
0 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Zout 
200 milligram
Auteur