Getty Images
Back to basic
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 ribkarbonades
- 1 bosuitje
- 4 takjes selderij
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels vloeibare margarine
Bereiding
- Snijd de karbonades aan de zijkant in zodat er een zakje ontstaat.
- Maak het bosuitje schoon en snijd het in smalle ringen.
- Was de selderij en knip de blaadjes klein.
- Meng de helft van de bosui met de selderij en de mosterd. Vul hiermee de karbonades.
- Bak de karbonades in de hete margarine in ca. 15 minuten gaar en bruin. Bak de laatste minuut de rest van de ringetjes bosui mee.
- Neem het vlees uit de pan en schenk er 1 dl water bij. Roer het aanbaksel los van de panbodem en laat de jus even koken. Geef de jus bij het vlees.
Menusuggestie
Lekker met bloemkoolsalade en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
Bloemkoolsalade
6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
450kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
8 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
900 milligram