Getty Images
Elke dag bijzonder
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 moten kabeljauw of klein staartstuk
- 6 takjes peterselie
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 1 dl droge witte wijn
- 1 eetlepel dille (vers of uit de diepvries)
Bereiding
- Dep de vis droog en bestrooi de vis met peper.
- Maak de peterselie schoon en knip het klein.
- Verwarm de margarine en bak hierin de vis voorzichtig aan een kant bruin.
- Schenk de wijn erbij met de kruiden en stoof de vis in 10 minuten gaar.
Menusuggestie
Lekker met snijbonen en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
- 400 gram snijbonen
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
365kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
9 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
520 milligram