Getty Images
Uit Eet als een atleet
Aantal personen
4
Bereidingsduur
20 minuten
Ingrediënten
- 300 gram volkoren couscous
- 500 gram broccoli
- 2 rode uien in ringen
- 2 avocado's in blokjes
- 500 gram edamame (sojaboontjes)
- 1 blik (400 gram) kikkererwten, uitgelekt
- 5 takjes munt, blaadjes gehakt
- 200 gram babyspinazie
- 1 eetlepel olijfolie
- Snufje peper
Bereiding
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de broccoli in roosjes en kook of stoom de broccoli in drie minuten gaar. Giet af en spoel met koud water in een vergiet.
- Doe de couscous, broccoli, uien, avocado, edamame, kikkererwten, muntblaadjes en spinazie in een grote schaal en hussel door elkaar.
- Sprenkel er wat olijfolie overheen en breng op smaak met wat peper.
Dit recept komt uit Eet als een atleet.
Voedingswaarden
Energie
736kcal
Eiwit
38 gram
Koolhydraten
82 gram
Vezels
28 gram
Vet
23 gram