IJs met warme druiven

Getty Images

Witte druiven met yoghurtijs.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram witte pitloze druiven
  • 1 perssinaasappel
  • Mespuntje kaneel
  • 2 bolletjes yoghurtijs

Bereiding

  1. Was de druiven.
  2. Pers de sinaasappel uit.
  3. Verwarm het sinaasappelsap met wat kaneel en voeg de druiven toe. Warm ze 1 minuut mee.
  4. Schep het ijs in glazen coupes en verdeel de warme druiven er over.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht sandwich met paprika en kip.

Ingrediënten over?

Druiven:
Druiven kunnen onafgedekt op een koele plaats 2 tot 4 dagen bewaard blijven. In de koelkast blijven druiven ongeveer 7 dagen goed.

Voedingswaarden

Energie 
80kcal
Eiwit 
1 gram
Koolhydraten 
15 gram
Vezels 
2 gram
Vet 
1 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Zout 
0 milligram
Auteur