Gevulde tomaten

Getty Images

Geniet smakelijk!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 2 grote trostomaten
  • Stukje komkommer
  • 25 gram rookvlees
  • 5 olijven

Bereiding

  1. Was de tomaten, snijd er een kapje af en hol de tomaten uit.
  2. Bestrooi de tomaten van binnen met peper. Zet ze op de kop weg.
  3. Was het stukje komkommer en rasp het grof.
  4. Snijd het rookvlees klein en hak de olijven klein.
  5. Meng de geraspte komkommer met wat vruchtvlees van de tomaten, het rookvlees en de olijven en maak het op smaak met peper.
  6. Vul hiermee de tomaten en zet de kapjes er weer op.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht biefstuk, bimi met champignons en aardappelen.

Voedingswaarden

Energie 
40kcal
Eiwit 
4 gram
Koolhydraten 
3 gram
Vezels 
1 gram
Vet 
1 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Zout 
850 milligram
Auteur