Getty Images
Maak nog even volop gebruik van de groente uit het winterseizoen.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 500 g koolraap
- 1 el olie
- 1 el honing
- 1 tl mosterd
Bereiding
- Snijd de koolraap in plakken en schil ze. Snijd de koolraap in reepjes.
- Kook de koolraap in weinig water in ca. 10-15 minuten gaar. Laat de groente uitlekken.
- Verwarm de olie in een grote koekenpan of braadpan en voeg de koolraap toe.
- Meng er de honing en de mosterd door en roerbak de groente tot alles goed is gemengd en de honing gaat kleuren.
Menusuggestie
Lekker met een hamlapje en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 200 g hamlap
- 1 el vloeibare margarine
- 6 aardappelen
Voedingswaarden
Energie
410kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
4 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
300 milligram