Getty Images
Zachte smaken
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1 halve avocado
- Citroensap
- Stukje bosui
- 2 eetlepels halfvolle yoghurt
- 2 moten zalm
Bereiding
- Neem het vruchtvlees van de avocado uit de schil.
- Snijd de avocado in kleine blokjes en druppel er wat citroensap over.
- Roer er wat fijngeknipte bosui en de yoghurt door.
- Warm de grill of barbecue voor.
- Bestrooi de zalm met peper en gril de vis in 6-8 minuten aan beide zijden bruin en gaar.
- Garneer de vis met avocadosalsa.
Menusuggestie
Lekker met snijbonen en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
490kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
15 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
370 milligram
Bron
- Voedingscentrum