Garnalen op een bedje van komkommer

Getty Images

Zelf koken met verse ingrediënten is gezonder, voedzamer en hoeft helemaal niet lang te duren. Deze garnalen op een bedje van komkommer zijn lekker slank en smaken heerlijk!

Aantal personen 
4
Bereidingsduur 
15

Ingrediënten

  • 300 gram garnalen 
  • 6 takjes koriander 
  • 2 bosuitjes 
  • 1 komkommer 
  • 4 eetlepels citroensap 
  • 2 eetlepels honing 
  • zout en peper

Bereiding

Was de koriander en knip de blaadjes klein.
Was de bosuitjes en snijd ze in smalle ringen. 
Was ook de komkommer en snijd hem in dunne plakken. 
Maak een sausje van het citroensap, de honing, de koriander, peper en zout. 
Leg op 4 borden plakjes komkommer en verdeel de garnalen hierover. Strooi de uienringetjes erop en druppel het sausje er overheen.

Auteur