Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 200 gram bosvruchten (diepvries) of aardbeien, bessen, frambozen
- 1 dl sinaasappelsap
- Citroensap
- 2 theelepels vanillesuiker
- 2 eetlepels magere (bulgaarse, griekse of gewone) yoghurt
Bereiding
- Laat het fruit ontdooien. Houd wat mooi fruit achter voor garnering. Pureer de rest van het fruit met het sinaasappelsap en een paar druppels citroensap.
- Verdeel dit over 2 diepe borden.
- Roer de vanillesuiker door de yoghurt en schep in ieder bord een lepel yoghurt.
- Garneer met het achtergehouden fruit.
Voedingswaarden
Energie
60kcal
Eiwit
1 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
1 gram
Vet
0 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingcentrum