Getty Images
Met lekker bruinbrood
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 sneetjes bruinbrood
- 6 takjes bladpeterselie
- 1 teentje knoflook
- 250 gram kastanjechampignons
- 1 eetlepel olie
Bereiding
- Rooster het brood goudbruin en snijd de sneetjes in smalle repen.
- Was de peterselie en snijd de blaadjes klein.
- Maak de knoflook schoon en snijd het teentje in reepjes.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Verwarm de olie en bak hierin op hoog vuur de champignons met de knoflook en de peterselie enkele minuten.
- Maak het op smaak met peper.
- Geef de champignons warm of lauw met de reepjes geroosterd brood.
Voedingswaarden
Energie
155kcal
Eiwit
8 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
3 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
400 milligram
Bron
- Voedingscentrum