Getty Images
Geen herfst zonder ragout
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1 kleine ui
- 150 gram champignons
- 1 bosuitje
- 60 gram gemengde noten
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 2 eetlepels bloem
- 2 dl groentebouillon
- 4 vellen lasagne
- 25 gram geraspte belegen 30+ kaas
- 50 gram cottage cheese
Bereiding
- Maak de ui schoon en snijd hem klein.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- Was de bosui en snijd hem in ringen.
- Hak de noten grof.
- Verwarm de margarine en fruit hierin de ui glazig.
- Voeg de bloem toe en warm dit goed door.
- Giet er bij gedeelten, onder goed roeren de bouillon bij tot een saus is ontstaan.
- Meng de champignons en de bosui door de saus en laat de saus enkele minuten zacht koken.
- Kook intussen de lasagne in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Roer de noten door de saus.
- Schep op ieder vel lasagne wat van de ragout en rol dit op.
- Leg de rolletjes in een ovenvaste schaal.
- Meng de kaas met de cottage chees en verdeel dit over de rolletjes.
- Laat de cannelloni onder een hete grill bruin kleuren.
Voedingswaarden
Energie
585kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
60 gram
Vezels
8 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
5 gram