Getty Images
Door alle ingrediënten te roerbakken, staat het zo op tafel.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- Stukje gemberwortel
- 100 gram oesterzwammen
- 100 gram kastanjechampignons
- 100 gram taugé
- 200 gram bieflap
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel sambal
- 1 eetlepel ketjap
Bereiding
1. Schil het stukje gemberwortel en rasp het.
2. Maak de paddenstoelen schoon.
3. Snijd de oesterzwammen in repen en de champignons in plakken.
4. Was de taugé.
5. Snijd de bieflap in smalle reepjes.
6. Verhit de olie en bak hierin op hoog vuur het vlees met de sambal en de gember snel bruin.
7. Meng er de ketjap door.
8. Voeg de paddenstoelen en de taugé toe en verwarm het geheel al omscheppend op hoog vuur.
Menusuggestie
Lekker met geroerbakte paksoi en zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig:
- 1 paksoi
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel sambal
- 6 opscheplepels zilvervliesrijst
Allergie info
Voor het gebruik van ketjap bij allergieën raadpleeg de merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
220kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
7 gram
Vezels
2 gram
Vet
9 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
700 milligram