Getty Images
Slechts 3 ingrediënten: aardbeien, sinaasappel en magere yoghurt. En daardoor staat deze smoothie lekker snel op tafel.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 150 gram aardbeien
- 1 perssinaasappel
- 150 ml magere yoghurt
Bereiding
- Maak de aardbeien schoon. Bewaar 2 kleine voor garnering.
- Pers de sinaasappel uit.
- Pureer de aardbeien met de yoghurt en het sinaasappelsap in de keukenmachine of met een blender tot een smeuïge massa.
- Verdeel de smoothie over 2 hoge glazen en steek de achtergehouden aardbeien op de rand.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht jonge kapucijners met tomaat..
Ingrediënten over?
Aardbeien
Bewaar aardbeien onafgedekt maximaal 3 dagen in de koelkast. Zorg dat ze niet vochtig worden, leg ze eventueel op keukenpapier om vocht te absorberen.
Voedingswaarden
Energie
65kcal
Eiwit
4 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
2 gram
Vet
0 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
0 milligram