Getty Images
Met mosselen, inktvis en garnalen
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 50 gram peultjes
- 4 artisjokhartjes (blik of pot)
- Citroenschil + sap
- 1 eetlepel olie
- 5 sprieten bieslook
- 150 gram gare zeevruchten (mosselen, inktvis, garnalen)
Bereiding
- Maak de peultjes schoon en kook ze in een paar minuten beetgaar.
- Snijd de artisjokhartjes in stukjes.
- Maak een dressing van wat geraspte citroenschil, citroensap, de olie, peper en klein geknipte bieslook.
- Meng de peultjes, stukjes artisjok en de dressing door de zeevruchten en verdeel dit over 2 glazen coupes.
Voedingswaarden
Energie
175kcal
Eiwit
15 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
2 gram
Vet
7 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum